restaurace ubytování venkovní terasa kulečník
stolní tenis sáňkování lyžařská škola pro děti i dpospělé TV se satelitem
sauna bazén se slanou vodou parkování (v bezsněžné sezóně)
WiFi možný pobyt se psy grilování, rožnění, táborák
bar zmrzlina lyžování běh na lyžích
T T T

Rubenczal - půlmaraton s motem Poznej svého ducha (27.9.2014)

Čtvrtý ročník běžeckého závodu - půlmarotonu - založeného na fair-play v krásných lokalitách Krkonoš

Čas běží jako o závod a my můžeme s radostí oznámit historicky 4. ročník horského běžeckého závodu RUBENCZAL. Jedná se o závod, který je vyústěním sportovních aktivit skupiny nadšených lidí žijících na maximum. Trasa je 22 km.  Vše bude tradičně značeno fáborky, šipkami na zemi a směrovkami. Na trase Vás budou čekat občerstvovací stanice. Při předregistraci u nás získáte slevu 100,- Kč na ubytování.

Věříme, že díky profilu trati bude závod nejen sportovním, ale také duševním zážitkem každého účastníka.

Proč Rubenczal? Jedná se o mytologické ztvárnění Krakonoše jako ducha hor. Proto také moto závodu "Poznej svého ducha!". RUBENCZAL je jedním z nejstarších, né-li vůbec nejstarším dokladem existence legend o Krakonošovi... (více o legendě Rubenczalu zde)

Start 27.9.2014 ve 12:00 hod na Portáškách

Start i cíl je na horské chatě Portášky (1050 m.n.m.). Závod pokračuje do údolí obce Velké Úpy (710 m.n.m.), přes řeku Úpu až na vrchol Černé hory (1299 m.n.m.). U vysílače proběhne rychlý zápis pověřeným týmovým kolegou a trať pokračuje zpět přes Sedlo pod Kolínskou boudou, Slatinou stráň do údolí Javořího potoka. Z něho do Velké Úpy a stejnou trasou nahoru na Portášky.

 
 
 
 

+420 608 901 390
portasky@portasky.cz
facebook

Velká Úpa č.p. 110
542 22
Pec pod Sněžkou

Portášky © 2024 Humlnet Creative, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace