restaurace ubytování venkovní terasa kulečník
stolní tenis sáňkování lyžařská škola pro děti i dpospělé TV se satelitem
sauna bazén se slanou vodou parkování (v bezsněžné sezóně)
WiFi možný pobyt se psy grilování, rožnění, táborák
bar zmrzlina lyžování běh na lyžích
T T T

Velikonoce 2015 (3.4. - 6.4.2015)

Už Vás někdy pokakal beránek?

Pojďte s námi oslavit příchod jara a oživit tradice Velikonoc v termínu 3.4.-6.4.2015

Co vy měšťáci? Víte ještě vůbec jaké to je, být o Velikonocích v prdelákově?

Pánové, ruku na srdce. Kdy jste naposledy přetáhli svojí drahou polovičku pomlázkou? Zda se o to zasloužila je jen a jen na Vás. A hlavně, dala Vám Vaše vysněná vůbec někdy nějakou pentli?

Dámy, kdy jste naposledy vytvářely kraslice nejrůznějšími způsoby (barvení čímkoliv, vosk, vaření v obvazu, cibule, punčocha, sláma atd..) ? A čekaly jste, že si pro ně přijde ten Váš "Pán" vysněný? Se srdcem v krku jste mu předaly tu nejlepší kraslici. A pamatujete, jak jste ty nevyvolené pány polévaly kýblem, pořádně  vychlazené vody?

Kdy jste naposledy vyslali své ratolesti s pomlázkou a košíčkem na koledu?

       

Máte zájem si tyto okamžiky oživit? Vrátit je k životu? A hlavně si odpočinout od ratolestí, pro které máme program od soboty do pondělí? Můžete se všichni zapojit do akcí pro děti, anebo si vychutnat klid a pohodu na baru s kyblíkem Mojita nebo na slunečné terase se sklenkou pravého Bombardina. To je jen a jen na Vás.

Co jsme si pro Vás připravili?

  • Polopenzi, která bude zaměřena na tradiční velikonoční pokrmy.
  • Sobotní dopolední a odpolední program pro děti (v závislosti na počasí) vykreslování omalovánek, vytváření kraslic různými způsoby - rodičové jsou vítáni a potřební, hledání vajíček v trávě, sportovní aktivity spojené s plněním drobných úkolů, které děti dovedou ke Krakonošovu jarnímu obydlí.
  • V pravé poledne budeme grilovat na sluneční terase jen a jen samé dobroty - kuřecí stehenní steaky dobře ložené v rozmarýmu, krkovičku v tymiánu, hovězí, vysoký roštěnec v provencálských bylinkách, k tomu krevetky, žampiony, cukety, lilky. Vše doplněno čerstvým salátem, domácím pečivem a pečlivě vybranými ingrediencemi. Tuto grilovačku si dovolíme kasírovat odděleně.
  • Nedělní dopolední a odpolední program pro děti. Opět v závislosti na počasí. Pletení pomlázek a jejich testování, dokreslování kraslic, opentlovávání pomlázek a velká výprava za Krakonošem s předvedením vlastních kraslic a jiných výtvorů. Kvalitu zpracování ověří sám samozvaný vládce Krkonoš, všemi uznávaný pan Krakonoš. A po večeři sraz u rybníčka kouzelníka Pokustóna, kde Krakonoš odmění všechny děti za snahu pro zachování ducha Velikonoc.
  • Pondělní velikonoční koleda. Pro dámy švihanec a pro pány prťavec. Veškeré vnitřní i venkovní dětské aktivity budou prováděny za dohledu našich certifikovaných dozorců v krakonošových službách.

Veškeré vnitřní i venkovní dětské aktivity budou prováděny za dohledu našich certifikovaných dozorců v krakonošových službách.

Naši kuchaři se vrátí o 150 let nazpět a vyštrachají recepty našich dědů a babiček. Nebude chybět kopřivová nádivka, vajička na x způsobů, velikonoční beránek, a jiné speciality...

Pro dámské zadnice máme připraveny obklady napuštěné výtažkem z rostliny Aloe Vera. K tomu dámám zdarma půjčujeme polštáře pro případnou ochranu.

Přijďte pobejt, užít si hor a nádherných výhledů do údolí. Ochutnat několikero netradičních dobrot, které doma opravdu neděláte. A strávit s námi čas oslavy příchodu svátků jara.

Cena pro tuto akci:

  • 650 Kč / noc / dospělá osoba s polopenzí
  • 450 Kč / dítě / noc od 3 do 10-ti let
  • prckové grátis

Za tuto cenu si můžete i s ratolestmi dopřát pravé venkovské velikonoční svátky v klidném horském prostředí, včetně programu pro děti. A Vy budete mít čas pro sebe. A nejen to!

Pro rezervaci nás kontaktujte na portasky@portasky.cz

Pomlázky nebo vrbové proutky, plata bílých vajec, přiměřené množství pentlí a hlavně dobrou náladu vemte sebou. Vše ostatní je zajištěno.

Tešíme se na Vás,
Vaše Portášky

+420 608 901 390
portasky@portasky.cz
facebook

Velká Úpa č.p. 110
542 22
Pec pod Sněžkou

Portášky © 2024 Humlnet Creative, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace